Oppgrader din stue med Faber MatriX

Opplev hvordan Faber MatriX-serien kan gjøre din stue eller hytte til et varmt og stilfullt samlingspunkt. Denne serien kombinerer det nyeste innen peisteknologi med en tidløs eleganse, og skapet et oppløftende sentrum i ditt hjem.

Disse gasspeisene kombinerer enestående design med brukervennlighet, og gir enkel styring via fjernkontroll eller app for en problemfri opplevelse.

Oppgrader hjemmet ditt med Faber MatriX gasspeiser – en fusjon av elegant design, miljøvennlig varme og brukervennlig teknologi, perfekt for ethvert moderne hjem i Oslo.

Moderne gasspeis med levende flammer lyser opp en sofistikert stue i Oslo, fremhever hjemmets eleganse

  • Intuitiv appkontroll
  • Miljøvennlig varme
  • Elegant design

Enkel kontroll og avansert teknologi

Faber MatriX-serien leverer toppmoderne funksjoner som kan styres med fjernkontroll eller app, noe som gjør dem idelle for det moderne og hektiske liv. Med disse intuitive kontrollene kan du enkelt tilpasse varmen og stemningen i rommet akkurat slik du ønsker det.

Energibesparelse og miljøvennlig design

I tillegg til sitt elegante design, er Faber MatriX gasspeisene også miljøvennlige. Disse gasspeisene kombinerer økonomisk varmeeffektivitet med miljøhensyn, noe som gjør dem til en smart løsning for enhver bolig i Oslo.

Skap et lunt og innbydende hjem eller hytte, samtidig som du tar vare på planeten. Med Faber MatriX får du et varmepunkt som er like bærekraftig som det er vakkert.

Varm opp hjemmet med en Faber MatriX gasspeis

Er du klar for å løfte standarden i ditt hjem med varme og eleganse ved hjelp fra en Faber MatriX gasspeis? Ta kontakt med oss for en personlig konsultasjon, og la oss veilede deg gjennom valgmulighetene. Vi er her for å gjøre ditt hjem eller hytte enda varmere og mer innbydende.

Kontakt oss gjerne for å avtale befaring! Vi utarbeider skreddersydde løsninger for ditt unike behov.

Kontakt oss

Send oss en melding og vi tar kontakt.

Contact Us
Forespørselen gjelder
Type tjeneste
Moderne baderom med dusjkabinett og oppvaskkum, kontakt oss for rørleggertjenester i Oslo

Alfa Olis Gass & Vvs AS
Gladengveien 16,
0661 Oslo

Telefon: 23 24 40 30

E-post: firmapost@alfaolis.no

Se kart Kontaktpersoner