Fordelene med vannbåren varme

Kombinasjonen av vannbåren varme med fornybare energikilder, som for eksempel varmepumper, bidrar til en betydelig reduksjon i oppvarmingskostnadene. Ved å installere dette systemet kan huseiere forvente en langsiktig besparelse på energiforbruket, samtidig som de reduserer karbonavtrykk sammenlignet med oppvarming på strøm.

Tilpassede løsninger for et hvert hjem

Vi tegner og prosjekterer et vannbårent varmesystem skreddersydd for ditt personlige hjem. Om boligen din er ny eller gammel, liten eller stor, kan vi utforme et system som passer perfekt til dine behov og forhold. Her kan man velge mellom radiatorvarme, gulvvarme, viftekonvektorvarme eller tappevanns varme.

Installasjon av vannbåren varme

Gulvvarme: En komfortabel varmeform

Gulvvarme er en av de mest behagelige og effektive måtene å anvende vannbåren varme på. Man kan regulere varmen i rommet, noe som gir deg en stabil temperatur i hjemmet ditt. Gulvvarme er et godt alternativ dersom du ønsket et godt inneklima og behagelig varme.

Et sunnere hjem

Ønsker du å skape et sunt inneklima, finnes det allergivennlig system som ikke samler støv slik som elektriske varmekabler ofte gjør. For familier kan dette bety et sunnere hjem og gulvet blir en mer trivelig lekeplass for barna.

Radiatorer og viftekonvektorer: Et godt alternativ for eldre hus

Radiatorer og viftekonvektorer er tidstestede løsninger som passer særlig godt i eldre hus eller bygninger med store vindusflater. Disse systemene kan enkelt kombineres med gulvarme og styres som separate kurser.

Et fleksibelt og modulært system

Moderne vannbårne varmesystemer tillater kombinasjonen av gulvvarme med radiatorer eller viftekonvektorer, slik at hvert område av hjemmet kan få tilpasset oppvarming etter behov. Dette gir en optimal balanse mellom komfort og energieffektivitet.

Kundetilfredshet i sentrum

Kundetilfredshet står i sentrum av vår virksomhet. Fra den første konsultasjonen til installasjon og vedlikehold, ønsker vi å tilby deg en god service.

Ta kontakt med oss i Alfa Olis

Oppdag fordelene med vannbåren varme. Ta kontakt med oss for en konsultasjon og begynn reisen mot et mer energieffektivt og komfortabelt hjem i dag.

Kontakt oss gjerne for å avtale befaring! Vi utarbeider skreddersydde løsninger for ditt behov.

Rørleggertjenester

For alle behov
Rehabilitering av bad- og sanitæranlegg

Vi vet at bad er mer enn bare et rom – det er en viktig del av livet ditt. Med vår ekspertise og totalløsning kan du forvente både funksjonalitet og utmerket design.

Finn ut mer
Stenge vannet/ hovedstoppekran

Mange er ikke klar over hvor hovedstoppekranen til deres bolig befinner seg, og enda færre er sikre på om den faktisk virker som den skal. Denne viktige delen av hjemmet ditt er ofte gjemt og glemt bak skap eller i kjelleren, og det er først når et uhell inntreffer at man innser hvor viktig det er å vite hvor den er og at den fungerer som den skal.

Finn ut mer
Bytte kran

Har kjøkkenkranen begynt å lekke? Ønsker du å gi dusjen din et løft med en ny dusjarmatur eller dusjgarnityr? Kanskje du vil erstatte servantbatteriet med noe flott og stilrent? Uansett hvilken type kran du trenger å bytte, eller hva du ønsker deg, så kan vi tilby et omfattende utvalg av produkter fra alle kjente merker.

Finn ut mer
Pusse opp badet

Å pusse opp badet er en investering i hjemmet ditt som kan forbedre både funksjonaliteten og estetikken. Med riktig planlegging og design, kan du skape et friskt og moderne utseende som varer.

Finn ut mer
Skifte toalett

Enten ditt gamle toalett lekker eller du ønsker å fornye utseendet og funksjonaliteten til ditt baderom, står vi klare til å hjelpe deg med å reparere eller skifte ut ditt eksisterende toalett. Vi leverer alle typer, fra standard gulvtoaletter til avanserte veggtoaletter med både vask og tørk.

Finn ut mer
Elektronisk vannstoppventil

Vannskader er blant de mest vanlige og kostbare skadene et hjem kan påføres. En effektiv måte å beskytte seg mot slike hendelser er installasjon av en elektronisk vannstoppventil, og er i dag standard i nye boliger. Disse enhetene, ofte omtalt som waterguard eller aquastop, er designet for å stoppe vannforsyningen automatisk ved detektering av lekkasje.

Finn ut mer
Tette rør og tette avløp

Har du tett avløp? Vann som står stille i vasken, en ubehagelig lukt eller lyd fra badet eller vann som langsomt stiger i dusjen?

Finn ut mer
Akutt rørleggerhjelp

Vårt team av erfarne rørleggere er tilgjengelig døgnet rundt for å håndtere dine akutte VVS-behov. Enten det er en plutselig lekkasje, tett avløp eller en annen uventet utfordring, står vi klare til å løse dine akutte VVS-problemer.

Finn ut mer
Varmtvannsbereder

Oppgrader hjemmet ditt til nye nivåer med en effektiv varmtvannsbereder og opplev tilgang til varmt vann, forbedret energieffektivitet og lavere strømregninger – velvære i hver eneste dråpe!

Finn ut mer
Installasjon av vannmåler

Bor du i et stort hus med relativt lavt vannforbruk, betaler du mest sannsynlig mer enn du trenger for vann og avløpsavgifter. Dette er et vanlig scenario for mange huseiere, der de faste gebyrene er beregnet på et forbruksnivå som ikke reflekterer den faktiske bruken. I slike tilfeller kan installasjon av en vannmåler være en økonomisk gevinst.

Finn ut mer