Planlegging er nøkkelen

Det første trinnet i enhver oppussing er planlegging. Definer målene for badet ditt: Trenger du mer lagringsplass? Er belysning et problem? Ønsker du energieffektive løsninger? Disse viktige punkene kan hjelpe deg med å fastsette prioriteringer og budsjett.

Å pusse opp badet gir deg en unik mulighet til å skreddersy denne essensielle delen av ditt hjem for å reflektere dine personlige behov og smak. Tenk på hvordan du bruker baderommet daglig, og hva slags forbedringer som vil gjøre hverdagen enklere og mer behagelig.

Material- og designvalg som definerer

Når du pusser opp, er det viktig å ikke bare tenke på stil, men også funksjonalitet. Materialvalg for baderommet er viktige elementer å tenke nøye gjennom. Det er viktig å velge materialer som tåler høy fuktighet og er lette å rengjøre. Keramiske fliser, porselen og glass er alle populære valg som kommer i en rekke stiler og farger.

Å velge materialer som er både estetisk tiltalende og funksjonelle vil sikre at ditt nye bad ikke bare ser bra ut, men også møter dagliglivets behov. Samtidig er det viktig å tenke på at valg av design og produkter ikke bare skal være moderne nå, men at det også skal tåle tidens prøve. Dette inkluderer alt fra tidløse fliser til multifunksjonelle dusjer og badekar.

Kontakt Alfa Olis for en konsultasjon når du skal pusse opp badet.

Det ligger i detaljene

Selv om noen aspekter av en baderomsrenovering kan gjøres selv, kan andre deler dra nytte av profesjonell ekspertise. En fagperson kan hjelpe med alt fra rørleggerarbeid til elektriske installasjoner, sikre kvalitetsarbeid og at alle krav til byggeforskrifter blir møtt.

Konsultasjon for å realisere din visjon

Vi i Alfa Olis står klare til å bistå deg i hvert trinn av oppussingsprosessen. Fra start til slutt, er vi her for å sikre at din visjon for et perfekt baderom blir til virkelighet.

Klar for å starte ditt baderomsprosjekt? Ta kontakt med oss for en konsultasjon. Vi kan hjelpe deg med å gjøre dine baderomsdrømmer til virkelighet med våre skreddersydde løsninger.

Kontakt oss gjerne for å avtale befaring! Vi utarbeider skreddersydde løsninger for ditt behov.

Rørleggertjenester

For alle behov
Rehabilitering av bad- og sanitæranlegg

Vi vet at bad er mer enn bare et rom – det er en viktig del av livet ditt. Med vår ekspertise og totalløsning kan du forvente både funksjonalitet og utmerket design.

Finn ut mer
Stenge vannet/ hovedstoppekran

Mange er ikke klar over hvor hovedstoppekranen til deres bolig befinner seg, og enda færre er sikre på om den faktisk virker som den skal. Denne viktige delen av hjemmet ditt er ofte gjemt og glemt bak skap eller i kjelleren, og det er først når et uhell inntreffer at man innser hvor viktig det er å vite hvor den er og at den fungerer som den skal.

Finn ut mer
Bytte kran

Har kjøkkenkranen begynt å lekke? Ønsker du å gi dusjen din et løft med en ny dusjarmatur eller dusjgarnityr? Kanskje du vil erstatte servantbatteriet med noe flott og stilrent? Uansett hvilken type kran du trenger å bytte, eller hva du ønsker deg, så kan vi tilby et omfattende utvalg av produkter fra alle kjente merker.

Finn ut mer
Skifte toalett

Enten ditt gamle toalett lekker eller du ønsker å fornye utseendet og funksjonaliteten til ditt baderom, står vi klare til å hjelpe deg med å reparere eller skifte ut ditt eksisterende toalett. Vi leverer alle typer, fra standard gulvtoaletter til avanserte veggtoaletter med både vask og tørk.

Finn ut mer
Elektronisk vannstoppventil

Vannskader er blant de mest vanlige og kostbare skadene et hjem kan påføres. En effektiv måte å beskytte seg mot slike hendelser er installasjon av en elektronisk vannstoppventil, og er i dag standard i nye boliger. Disse enhetene, ofte omtalt som waterguard eller aquastop, er designet for å stoppe vannforsyningen automatisk ved detektering av lekkasje.

Finn ut mer
Tette rør og tette avløp

Har du tett avløp? Vann som står stille i vasken, en ubehagelig lukt eller lyd fra badet eller vann som langsomt stiger i dusjen?

Finn ut mer
Akutt rørleggerhjelp

Vårt team av erfarne rørleggere er tilgjengelig døgnet rundt for å håndtere dine akutte VVS-behov. Enten det er en plutselig lekkasje, tett avløp eller en annen uventet utfordring, står vi klare til å løse dine akutte VVS-problemer.

Finn ut mer
Varmtvannsbereder

Oppgrader hjemmet ditt til nye nivåer med en effektiv varmtvannsbereder og opplev tilgang til varmt vann, forbedret energieffektivitet og lavere strømregninger – velvære i hver eneste dråpe!

Finn ut mer
Installasjon av vannmåler

Bor du i et stort hus med relativt lavt vannforbruk, betaler du mest sannsynlig mer enn du trenger for vann og avløpsavgifter. Dette er et vanlig scenario for mange huseiere, der de faste gebyrene er beregnet på et forbruksnivå som ikke reflekterer den faktiske bruken. I slike tilfeller kan installasjon av en vannmåler være en økonomisk gevinst.

Finn ut mer
Vannbåren varme

Vannbåren varme gir deg muligheten til å velge fleksible og miljøvennlige løsninger for oppvarming. Denne formen for varmedistribusjon er ikke bare energieffektiv, men kan også være en miljøvennlig varmekilde som solenergi, varmepumper og tradisjonelle oppvarmingsmetoder – eller en blanding av disse.

Finn ut mer