Overgangen til bærekraftig oppvarming i Oslo

2020 markerte en ny epoke i Oslo, med et forbud mot bruk av fossil olje til oppvarming. Dette skiftet omfattet både hovedoppvarming og tilleggsvarme. For deg som huseier, er dette et skritt inn i en fremtid med mer miljøvennlige og bærekraftige oppvarmingsalternativer.

Gjør din eksisterende oljekjele klar for fremtiden

Hvis du fortsatt ønsker å bruke din nåværende oljekjele, er det fullt mulig å konvertere til biofyringsolje. Dette alternativet er både lovlig og mer miljøvennlig etter 2020. Ved å velge biofyringsolje, tar du et viktig steg mot en mer bærekraftig oppvarmingsmetode, uten å måtte investere i helt nytt utstyr. Biofyringsolje er utviklet for å fungere sømløst med din eksisterende oljekjele, noe som gir en enkel overgang fra fossile brensler.

Integrering med fornybare energiressurser

Mange boliger og bygninger i Oslo har tradisjonelt brukt oljefyring for oppvarming og varmtvann. Heldigvis kan disse systemene enkelt ombygges til å inkludere fornybare energikilder som varmepumper, fjernvarme, biofyringsolje eller elektrisitet.

Denne overgangen representerer ikke bare en investering i miljøet, men kan også være kostnadsbesparende på lang sikt.

Fagmann forbereder utskiftning av oljekjele til biofyringsolje i Oslo for miljøvennlig oppvarming

Vurderinger ved utskiftning av fyrkjelen

Når du vurderer å bytte ut oljekjelen, er det flere faktorer å ta hensyn til:

  • Dagens oljeforbruk
  • Oljetankens tilstand
  • Fyrrommets og kjelens tilstand
  • Tilstanden på oljebrenneren og øvrige komponenter
  • Størrelse på hovedsikringer for alternativer til olje

Løsninger fra SGP Biovarme AS

Vår ekspertpartner på bioenergi, SGP Biovarme AS, leverer et imponerende utvalg av velkjente internasjonale merker. Med sin omfattende erfaring og dyptgående ekspertise, utvikler de sammen med oss skreddersydde løsninger for biobrenselforbrenning. Inkludert ved, flis og pellets. Deres ledende posisjon i bransjen sikrer innovative og effektive energiløsninger for et hvert behov.

Kontakt oss gjerne for å avtale befaring! Vi utarbeider skreddersydde løsninger for ditt behov.

Hva vi kan hjelpe deg med

Utforsk vårt utvalg av rørleggertjenester
Akutt rørleggerhjelp

Vårt team av erfarne rørleggere er tilgjengelig døgnet rundt for å håndtere dine akutte VVS-behov. Enten det er en plutselig lekkasje, tett avløp eller en annen uventet utfordring, står vi klare til å løse dine akutte VVS-problemer.

Finn ut mer