Tilpasset rammeavtaler

Velg Alfa Olis Gass & VVS AS for skreddersydde rammeavtaler som garanterer optimal funksjonalitet i VVS-systemene dine. Spesielt tilpasset for Oslo-området, sikrer våre avtaler at ditt VVS-system alltid fungerer optimalt, uten uforutsette overraskelser.

Serviceavtaler for borettslag og sameier

Er dere lei av å håndtere vedlikeholdsutfordringer? Vår serviceavtale for borettslag og sameier tilbyr en fast løsning for alle vedlikeholdsbehov. Som en del av avtalen blir dere prioriterte kunder hos oss, noe som betyr raskere service og rabatterte timepriser. Forestill deg bekvemmeligheten med å ha en pålitelig partner for alle reparasjoner og vedlikeholdsarbeid, tilgjengelig for alle beboere.

Prioritet og prisfordeler

Med vår serviceavtale blir ditt borettslag eller sameie ikke bare prioritert, men dere nyter også godt av lavere priser. Det er vår måte å si takk for tilliten og det langsiktige samarbeidet.

Rammeavtaler for næringsbygg – Fra eiendomsgiganter til lokale bedrifter

Vi har etablert solide forhold til noen av de største eiendomsfirmaene, inkludert Ragde, Newsec, Entra, og Framdrift AS. Dette har gitt oss verdifull innsikt og erfaring i å håndtere et bredt spekter av servicebehov i næringsbygg. Vårt team er godt rustet til å håndtere alt fra enkle vedlikeholdsoppgaver til omfattende ombygninger av varme-, kjøle- og sanitærsystemer.

Allsidig ekspertise og kvalitet

Vår erfaring omfatter et bredt spekter av bygg og behov. Uansett størrelsen på oppdraget, behandler vi det med den samme høye standarden for kvalitet og profesjonalitet.

Problemfri drift med våre rammeavtaler

En rammeavtale med oss betyr at du får mer enn bare vedlikehold – du får en engasjert partner som er investert i funksjonaliteten og påliteligheten til bygningens VVS-systemer. Vi tilbyr regelmessige kontroller og vedlikehold som sikrer at alt fra rør til radiatorer virker som de skal, år etter år.

Rask respons når du trenger det

I en travel hverdag, er det viktig å vite at hjelpen er nær. Vår lokale tilstedeværelse i Oslo sikrer at vi kan reagere raskt når du trenger det. Enten det er en nødsituasjon eller planlagt vedlikehold, er Alfa Olis-teamet klart til å assistere.

Kvalitet og pålitelighet

I Alfa Olis står vi for kvalitet i alt vi gjør. Gjennom våre rammeavtaler kan du være sikker på at hvert prosjekt blir håndtert av våre sertifiserte fagfolk i tråd med de høyeste bransjestandardene. Vi er stolte av vårt arbeid og forplikter oss til å levere tjenester som du kan stole på, gang på gang.

Er det på tide å inngå en serviceavtale som virkelig tilfører verdi til ditt borettslag eller næringsbygg? Kontakt oss i dag og la oss utforme en rammeavtale som er tilpasset akkurat dine behov.

 

Kontakt oss gjerne for å avtale befaring! Vi utarbeider skreddersydde løsninger for ditt unike behov.

Kontakt oss

Send oss en melding og vi tar kontakt.

Contact Us
Forespørselen gjelder
Type tjeneste
Moderne baderom med dusjkabinett og oppvaskkum, kontakt oss for rørleggertjenester i Oslo

Alfa Olis Gass & Vvs AS
Gladengveien 16,
0661 Oslo

Telefon: 23 24 40 30

E-post: firmapost@alfaolis.no

Se kart Kontaktpersoner