Nøyaktig rørleggerarbeid av Alfa Olis ved kjøkkenvasken viser vår ekspertise i Oslo

Din rørleggerekspert i hjertet av Oslo

Alfa Olis Gass & VVS AS er din idelle partner for å dekke alle dine rørleggerbehov. Enten du holder til på Helsfyr, Løren eller andre steder i Oslo. Med 20 dedikerte ansatte, inkludert erfarne rørleggere og sertifiserte gassteknikere, er vi her for å skape komfort i ditt hjem, sikre optimal ytelse for din varmepumpe og opprettholde topp stand for dine sanitær- og gassanlegg. Utforsk våre tjenester, og la oss være din pålitelige partner innen VVS.

Eksperter på gassanlegg og varmepumper

Vi er stolte av å kunne levere vår ekspertise innen varmepumper, inkludert bergvarme. Vårt team av sertifiserte sveisere har spesialisert seg på medisinske gasser, noe som sikrer at vi kan håndtere hele spekteret innen gassanlegg med den høyeste standarden av sikkerhet og kvalitet.

Fokus på bærekraft og sikkerhet

Helse, miljø og sikkerhet er bærebjelkene i vår virksomhet. Vi opererer med godkjente kvalitetsoppfølgingssystemer for å forsikre oss om at alle prosjekter, både i Oslo og andre steder, overholder de strengeste standardene.

Skreddersydde service- og rammeavtaler

Vårt engasjement for kundeservice strekker seg utover Oslo. Vi tilbyr skreddersydde serviceavtaler for både private og næringskunder på Hasle, Helsfyr og andre områder. Våre avtaler er utformet for å sikre optimal drift og sikkerhet for ditt anlegg gjennom hele året, samtidig som de opprettholder produktgarantien.

Oppdag fordelene med vår rammeavtale, som tilfører ekstra lag av sikkerhet og forutsigbarhet for ditt anlegg.

Bli kjent med Alfa Olis Gass & VVS AS

Enten du befinner deg på Hasle, Ensjø, Vålerenga, Kampen, Løren, Helsfyr eller et annet sted i Oslo, er vi klare til å bistå med alle dine VVS-behov. Kontakt oss i dag for en konsultasjon, og opplev forskjellen Alfa Olis Gass & VVS AS kan gjøre for deg!

Skap et hjem med både eleganse og funksjonalitet. Våre eksperter i Oslo tilpasser VVS-løsninger som gjenspeiler din personlige stil, enten det er luksuriøse bad eller miljøvennlige varmepumper.

Luksuriøst baderom med marmorvegger, speil og gylne kraner designet av rørlegger og VVS-eksperter i Oslo
Kvinne slapper av i et bad med komfort og stil, forbedret av rørleggertjenester i Oslo

Våkne opp til et hjem hvor komfort møter effektivitet. Med våre rørleggertjenester på Helsfyr, Løren, og Hasle kan vi forsikre deg om at hver morgen er like varm og innbydende.

Hva vi kan hjelpe deg med

Utforsk vårt utvalg av rørleggertjenester
Akutt rørleggerhjelp

Vårt team av erfarne rørleggere er tilgjengelig døgnet rundt for å håndtere dine akutte VVS-behov. Enten det er en plutselig lekkasje, tett avløp eller en annen uventet utfordring, står vi klare til å løse dine akutte VVS-problemer.

Finn ut mer

Kontakt oss gjerne for å avtale befaring! Vi utarbeider skreddersydde løsninger for ditt behov.

Kontakt oss

Send oss en melding og vi tar kontakt.

Contact Us
Forespørselen gjelder
Type tjeneste
Moderne baderom med dusjkabinett og oppvaskkum, kontakt oss for rørleggertjenester i Oslo

Alfa Olis Gass & Vvs AS
Gladengveien 16,
0661 Oslo

Telefon: 23 24 40 30

E-post: firmapost@alfaolis.no

Se kart Kontaktpersoner