Profesjonelle rørleggertjenester for alle behov

Hjemmet har blitt et sentrum for både arbeid og fritid, og det er derfor viktigere enn noen gang å ha tilgang til pålitelige rørleggertjenester. Våre kvalifiserte rørleggere, som betjener områdene Hasle, Løren, Helsfyr, og resten av Oslo, tilbyr alt fra grunnleggende reparasjoner til avanserte installasjoner.

Vi sørger for at vann- og varmesystemene i hjemmet ditt fungerer sømløst og effektivt. Vi forstår de unike behovene et hjem har, og tilpasser våre tjenester for å sikre optimal funksjonalitet og komfort.

Ved å velge oss, sikrer du ikke bare kvalitetsarbeid, men også en partner som er dedikert til å holde hjemmets livslinjer i topp stand. Vår tilnærming er grundig og detaljorientert, og vi bruker kun bransjens beste materialer og teknikker.

Kvalifisert rørlegger monterer vask på kjøkken i Oslo, med presisjon og fagkunnskap

Omfattende løsninger for næringseiendommer

Vi tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester, spesielt designet for næringseiendommer i Oslo-området. Vår ekspertise dekker alt fra store kjøleanlegg og isvannsanlegg, til effektive varmepumpesystemer. Vi forstår viktigheten av driftssikkerhet og kostnadseffektivitet i næringslivet, og tilpasser våre løsninger til å møte disse behovene.

  • Enten det er snakk om regelmessig vedlikehold eller akutte reparasjoner, er vårt team alltid klar til å bistå.
  • Vår innsikt i bransjespesifikke krav gjør oss til en verdifull partner for alle typer bedrifter.
  • Vi tilbyr fleksible serviceavtaler, som er utviklet for å holde dine anlegg i topp stand uten uforutsette driftsstans.

Vi sørger for at alle prosjekter, store som små, utføres med største grad av profesjonalitet og effektivitet.

Skreddersydde rørleggertjenester for ditt hjem

Hjemmet ditt fortjener det beste, og våre rørleggertjenester er tilrettelagt for å gi akkurat det. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som tar hensyn til både hjemmets estetikk og funksjonalitet. Våre erfarne rørleggere er eksperter på alt fra moderne bad til kjøkkenrenoveringer og energieffektive varmesystemer.

  1. Vi sikrer at alle installasjoner og reparasjoner utføres med presisjon og omsorg.
  2. Våre rørleggere er alltid oppdaterte på de siste trender og teknologier.
  3. Vi tilbyr detaljerte konsultasjoner for å forstå dine unike behov og ønsker.

Din tilfredshet, vår prioritet

Vårt engasjement for kvalitet og kundetilfredshet er kjernen i alt vi gjør. Vi forstår viktigheten av rask respons, spesielt i akutte situasjoner. Vårt team står alltid klare til å tilby hjelp. Med en kombinasjon av erfaring, ekspertise og kundeorientert service, er vi din ideelle partner for alle rørleggertjenester.

  • Uansett hvor komplekse dine behov måtte være, er vi her for å tilby pålitelige og varige løsninger.
  • Vi setter alltid kundenes behov først, og sikrer at hver jobb fullføres til din fulle tilfredshet.

La oss ta hånd om dine rørleggertjenester, så du kan fokusere på det som betyr mest! Uansett om du bor på Hasle, Løren eller Helsfyr, kan du stole på at vi leverer kvalitetsarbeid som varer.

Kontakt oss gjerne for å avtale befaring! Vi utarbeider skreddersydde løsninger for ditt behov.

Kontakt oss

Send oss en melding og vi tar kontakt.

Contact Us
Forespørselen gjelder
Type tjeneste
Moderne baderom med dusjkabinett og oppvaskkum, kontakt oss for rørleggertjenester i Oslo

Alfa Olis Gass & Vvs AS
Gladengveien 16,
0661 Oslo

Telefon: 23 24 40 30

E-post: firmapost@alfaolis.no

Se kart Kontaktpersoner

Rørleggertjenester

For alle behov
Rehabilitering av bad- og sanitæranlegg

Vi vet at bad er mer enn bare et rom – det er en viktig del av livet ditt. Med vår ekspertise og totalløsning kan du forvente både funksjonalitet og utmerket design.

Finn ut mer
Stenge vannet/ hovedstoppekran

Mange er ikke klar over hvor hovedstoppekranen til deres bolig befinner seg, og enda færre er sikre på om den faktisk virker som den skal. Denne viktige delen av hjemmet ditt er ofte gjemt og glemt bak skap eller i kjelleren, og det er først når et uhell inntreffer at man innser hvor viktig det er å vite hvor den er og at den fungerer som den skal.

Finn ut mer
Bytte kran

Har kjøkkenkranen begynt å lekke? Ønsker du å gi dusjen din et løft med en ny dusjarmatur eller dusjgarnityr? Kanskje du vil erstatte servantbatteriet med noe flott og stilrent? Uansett hvilken type kran du trenger å bytte, eller hva du ønsker deg, så kan vi tilby et omfattende utvalg av produkter fra alle kjente merker.

Finn ut mer
Pusse opp badet

Å pusse opp badet er en investering i hjemmet ditt som kan forbedre både funksjonaliteten og estetikken. Med riktig planlegging og design, kan du skape et friskt og moderne utseende som varer.

Finn ut mer
Skifte toalett

Enten ditt gamle toalett lekker eller du ønsker å fornye utseendet og funksjonaliteten til ditt baderom, står vi klare til å hjelpe deg med å reparere eller skifte ut ditt eksisterende toalett. Vi leverer alle typer, fra standard gulvtoaletter til avanserte veggtoaletter med både vask og tørk.

Finn ut mer
Elektronisk vannstoppventil

Vannskader er blant de mest vanlige og kostbare skadene et hjem kan påføres. En effektiv måte å beskytte seg mot slike hendelser er installasjon av en elektronisk vannstoppventil, og er i dag standard i nye boliger. Disse enhetene, ofte omtalt som waterguard eller aquastop, er designet for å stoppe vannforsyningen automatisk ved detektering av lekkasje.

Finn ut mer
Tette rør og tette avløp

Har du tett avløp? Vann som står stille i vasken, en ubehagelig lukt eller lyd fra badet eller vann som langsomt stiger i dusjen?

Finn ut mer
Akutt rørleggerhjelp

Vårt team av erfarne rørleggere er tilgjengelig døgnet rundt for å håndtere dine akutte VVS-behov. Enten det er en plutselig lekkasje, tett avløp eller en annen uventet utfordring, står vi klare til å løse dine akutte VVS-problemer.

Finn ut mer
Varmtvannsbereder

Oppgrader hjemmet ditt til nye nivåer med en effektiv varmtvannsbereder og opplev tilgang til varmt vann, forbedret energieffektivitet og lavere strømregninger – velvære i hver eneste dråpe!

Finn ut mer
Installasjon av vannmåler

Bor du i et stort hus med relativt lavt vannforbruk, betaler du mest sannsynlig mer enn du trenger for vann og avløpsavgifter. Dette er et vanlig scenario for mange huseiere, der de faste gebyrene er beregnet på et forbruksnivå som ikke reflekterer den faktiske bruken. I slike tilfeller kan installasjon av en vannmåler være en økonomisk gevinst.

Finn ut mer
Vannbåren varme

Vannbåren varme gir deg muligheten til å velge fleksible og miljøvennlige løsninger for oppvarming. Denne formen for varmedistribusjon er ikke bare energieffektiv, men kan også være en miljøvennlig varmekilde som solenergi, varmepumper og tradisjonelle oppvarmingsmetoder – eller en blanding av disse.

Finn ut mer