Vi leverer gassinstallasjoner og servicearbeider til følgende anlegg:

Propan

Propan kan benyttes til gasspeis, gasskjele, fakkel, strålevarme og kokeapparater. Propan kan forlenge utesesongen med utepeis, grill og strålevarme. Det kan også benyttes til effektiv oppvarming av store arealer med strålevarme eller varmevifter til for eksempel lagerhaller, verksteder og lignende.

Industrigasser

Anlegg for industrigasser til bruk i produksjon og proesess kan være Co2, nitrogen, oksygen og lignende.

Medisinske anlegg

Til bruk for dyrehospitaler, legesenter eller sykehus.

Eksperter innen gass

Vår ekspertise i gassanleggstjenester er resultatet av mange års dedikert innsats og lidenskap for faget. Vår kunnskap om gassbransjen garanterer at du har tilgang til de beste og mest oppdaterte løsningene.

La oss sammen finne den beste løsningen for dine behov. Kontakt oss for skreddersydde løsninger og veiledning og pristilbud.

Gassanlegg

Vi tilbyr komplette installasjoner for ditt hjem, hytte eller bedrift!

Finn ut mer
Gasspeiser

Gasspeisen er et bra valg for alle som ønsker et flott ildsted som er enkelt å bruke! Start gasspeisen med en fjernkontroll, app eller en veggbryter!

Finn ut mer
Gassgleder utendørs

Utforsk vårt utvalg av gasspeiser, gasslykter og utendørskjøkken som forvandler dine uterom til komfortable atmosfærer for glede og avslapning.

Finn ut mer
Service av gassanlegg

Optimaliser ytelsen til ditt gassanlegg i Oslo med vår omfattende service. Vi tilbyr skreddersydde løsninger, regelmessig vedlikehold og ekspertstøtte for trygg og miljøvennlig drift.

Finn ut mer
Levering av propan

Opplev pålitelig og rimelig propanlevering i Oslo. Vår avanserte fjernavlesning sikrer at du aldri går tom for gass.

Finn ut mer
Utskifting av gammel gasspeis

Har du en gammel peis som har sluttet å virke eller som føles umoderne kan vi tilby utskifting av denne til en gunstig pris. Jobben gjøres i sin helhet på en dag uten store bygningsmessige inngrep.

Finn ut mer
Gassanlegg i båt

Vi tilbyr installasjon av gass i båter og fartøyer, og sørger for at alt utstyr og installasjonsarbeid følger gjeldende forskrifter. Vårt team sikrer at du får det nødvendige installasjonsbeviset, slik at din båt oppfyller alle krav til gassanlegg.

Finn ut mer
Utepeiser og peisbord

Utepeiser og peisbord er perfekte for å skape en varm og innbydende atmosfære utendørs. De gir både stil og funksjonalitet, og blir ofte et naturlig samlingspunkt for familie og venner.

Finn ut mer