Hvorfor installere vannmåler i ditt hjem?

I Oslo er det ikke et offentlig krav om installasjon av vannmåler i enebolig. Likevel viser erfaringer at mange huseiere betaler for et estimert forbruk som ofte overgår det reelle. Dette skaper en ubalanse i utgiftene og kan føre til unødvendig høye vannregninger.

Den økonomiske fordelen med en vannmåler

Med en vannmåler får du en nøyaktig måling av ditt faktiske vannforbruk. Dette betyr at du kun betaler for det du faktisk bruker, noe som kan resultere i betydelige besparelser, spesielt over tid. Det er en investering som raskt kan lønne seg for huseiere med lavere forbruksnivåer.

Installasjonsprosessen: Enkel og effektiv

Å få installert en vannmåler i hjemmet ditt er en relativt enkel prosess som kan gi øyeblikkelig innsikt i vannforbruket ditt. Ved å velge en profesjonell installatør, kan du sikre at prosessen blir utført korrekt, og at måleren fungerer som den skal fra dag én.

 

Fordelene med å velge profesjonell installasjon

Når det kommer til installasjon av vannmålere, er det viktig med presisjon og kunnskap. Profesjonelle installatører vil ikke bare installere enheten riktig, men også forklare hvordan du kan lese og forstå dataene den gir, slik at du kan overvåke forbruket ditt mer effektivt.

Ta kontroll over vannforbruket ditt

Med en vannmåler installert, kan du ikke bare redusere dine månedlige utgifter, men også bidra til en mer bærekraftig forvaltning av vannressurser. Det er et steg i riktig retning for både lommeboken og miljøet.

Vær et skritt foran

Hvis du vurderer å installere en vannmåler i din enebolig, ta et informert valg. Vurder ditt gjennomsnittlige vannforbruk, og vei opp kostnadene for installasjon mot de potensielle besparelsene. Med riktig beslutning og installasjon kan du nyte fordelen av nøyaktige vannavgifter som speiler ditt reelle forbruk. Ta kontakt med oss i Alfa Olis i dag.

Kontakt oss gjerne for å avtale befaring! Vi utarbeider skreddersydde løsninger for ditt behov.

Rørleggertjenester

For alle behov
Rehabilitering av bad- og sanitæranlegg

Vi vet at bad er mer enn bare et rom – det er en viktig del av livet ditt. Med vår ekspertise og totalløsning kan du forvente både funksjonalitet og utmerket design.

Finn ut mer
Stenge vannet/ hovedstoppekran

Mange er ikke klar over hvor hovedstoppekranen til deres bolig befinner seg, og enda færre er sikre på om den faktisk virker som den skal. Denne viktige delen av hjemmet ditt er ofte gjemt og glemt bak skap eller i kjelleren, og det er først når et uhell inntreffer at man innser hvor viktig det er å vite hvor den er og at den fungerer som den skal.

Finn ut mer
Bytte kran

Har kjøkkenkranen begynt å lekke? Ønsker du å gi dusjen din et løft med en ny dusjarmatur eller dusjgarnityr? Kanskje du vil erstatte servantbatteriet med noe flott og stilrent? Uansett hvilken type kran du trenger å bytte, eller hva du ønsker deg, så kan vi tilby et omfattende utvalg av produkter fra alle kjente merker.

Finn ut mer
Pusse opp badet

Å pusse opp badet er en investering i hjemmet ditt som kan forbedre både funksjonaliteten og estetikken. Med riktig planlegging og design, kan du skape et friskt og moderne utseende som varer.

Finn ut mer
Skifte toalett

Enten ditt gamle toalett lekker eller du ønsker å fornye utseendet og funksjonaliteten til ditt baderom, står vi klare til å hjelpe deg med å reparere eller skifte ut ditt eksisterende toalett. Vi leverer alle typer, fra standard gulvtoaletter til avanserte veggtoaletter med både vask og tørk.

Finn ut mer
Elektronisk vannstoppventil

Vannskader er blant de mest vanlige og kostbare skadene et hjem kan påføres. En effektiv måte å beskytte seg mot slike hendelser er installasjon av en elektronisk vannstoppventil, og er i dag standard i nye boliger. Disse enhetene, ofte omtalt som waterguard eller aquastop, er designet for å stoppe vannforsyningen automatisk ved detektering av lekkasje.

Finn ut mer
Tette rør og tette avløp

Har du tett avløp? Vann som står stille i vasken, en ubehagelig lukt eller lyd fra badet eller vann som langsomt stiger i dusjen?

Finn ut mer
Akutt rørleggerhjelp

Vårt team av erfarne rørleggere er tilgjengelig døgnet rundt for å håndtere dine akutte VVS-behov. Enten det er en plutselig lekkasje, tett avløp eller en annen uventet utfordring, står vi klare til å løse dine akutte VVS-problemer.

Finn ut mer
Varmtvannsbereder

Oppgrader hjemmet ditt til nye nivåer med en effektiv varmtvannsbereder og opplev tilgang til varmt vann, forbedret energieffektivitet og lavere strømregninger – velvære i hver eneste dråpe!

Finn ut mer
Vannbåren varme

Vannbåren varme gir deg muligheten til å velge fleksible og miljøvennlige løsninger for oppvarming. Denne formen for varmedistribusjon er ikke bare energieffektiv, men kan også være en miljøvennlig varmekilde som solenergi, varmepumper og tradisjonelle oppvarmingsmetoder – eller en blanding av disse.

Finn ut mer