Lekre gasspeiser i Oslo – en kilde til hygge!

For deg som ønsker en gasspeiss av høy kvalitet, med god varme som enkelt kan kontrolleres via fjernkontroll eller app..

Gasspeiser forener moderne eleganse og praktisk funksjonalitet. I tillegg til miljøvennlig oppvarming, er de enkle å bruke og øker hjemmets verdi med sitt stilige design.

Et bredt utvalg fra toppleverandører

Vi leverer og monterer gasspeiser fra anerkjente merker som Elementi, Faber, Vision Line, Wellstraler, Taigaen og Topper/Bigfire. Vår kolleksjon er nøye utvalgt for å tilby et mangfold av stiler og design, som passer enhver smak og interiør.

Trygge installasjoner

Våre gassteknikere besitter bred kompetanse og er dedikerte til å hjelpe deg med å finne det rette produktet for ditt hjem eller hytte. Det å velge riktig gasspeis er en viktig beslutning, og vi er her for å veilede deg gjennom hele prosessen.

  • Personlig veiledning
  • Skreddersydde løsninger
  • Trygg installasjon

Gasspeiser

Kos med gass både ute og inne
Peisselskabet

Siden 1992 har Peisselskabet representert verdens ledende produsenter av ildsteder og piper.

Finn ut mer
Faber

Faber gasspeis er for deg som ønsker en kvalitetspeis med enestående design, og som ønsker komforten med en gasspeis som kan kontrolleres via fjernkontroll eller app.

Finn ut mer
Italkero

ITALKERO er en ledende produsent av gassovner og deres produkter er preget av estetisk skjønnhet, enkel installasjon, økonomi og kvalitet.

Finn ut mer
M-Design

Deres produkter er kjent for å ha stor glassflate som gir en fantastisk utsikt til flammene, noe som skaper en unik atmosfære.

Finn ut mer
Åpne gasspeiser og peisbål

Hos Alfa Olis Gass & VVS AS har vi mange års erfaring med åpne gasspeiser og bål. Vi tilbyr unike løsninger skreddersydd etter kundens ønsker og behov.

Finn ut mer
Utepeiser og peisbord

Utepeiser og peisbord er perfekte for å skape en varm og innbydende atmosfære utendørs. De gir både stil og funksjonalitet, og blir ofte et naturlig samlingspunkt for familie og venner.

Finn ut mer