Grunnlagt av Faber, og anerkjent som en verdensleder innen peisindustrien, tilbyr vi Faber gasspeis – et produkt som kombinerer kvalitet og enestående design. Våre gasspeiser gir deg komfort med muligheten for fjernkontroll eller app-styring, slik at du enkelt kan justere både varmeeffekt og flammeeffekt.

Faber Gasspeis Alfa Olis

Faber er en verdensledende produsent av gasspeis og elektrisk peis. Det kjente merket har i mer enn 175 år skapt moderne og effektive kvalitetspeiser, med eksklusivt design og et enestående flammebilde.

Vi har et bredt utvalg av både frittstående gasspeiser og peisinnsatser for innbygging. Alle våre produktpakker inkluderer håndverker/gasstekniker, montering og alt nødvendig utstyr, slik at du får en ferdig montert gasspeis klar til bruk.

Gasspeiser

Noen av våre leverandører
Peisselskabet

Siden 1992 har Peisselskabet representert verdens ledende produsenter av ildsteder og piper.

Finn ut mer
M-Design

Deres produkter er kjent for å ha stor glassflate som gir en fantastisk utsikt til flammene, noe som skaper en unik atmosfære.

Finn ut mer
Åpne gasspeiser og peisbål

Hos Alfa Olis Gass & VVS AS har vi mange års erfaring med åpne gasspeiser og bål. Vi tilbyr unike løsninger skreddersydd etter kundens ønsker og behov.

Finn ut mer
Italkero

ITALKERO er en ledende produsent av gassovner og deres produkter er preget av estetisk skjønnhet, enkel installasjon, økonomi og kvalitet.

Finn ut mer