Åpne gasspeiser

Åpne gasspeiser er perfekt dersom du ønsker pene flammer, men mindre varme. Åpne gassbrennere kan også benyttes i eksisterende ildsteder, som for eksempel ved peiser. Sammen finner vi den beste løsningen, enten du er interiørarkitekt eller privatkunde. Vi bistår med å finne den beste tekniske løsningen til ditt prosjekt.

Åpent peisbål

Med et åpent peisbål får du en mer direkte kontakt med flammene! Vi kan levere finish og overflater i de fleste materialer samt skreddersydde peiskasser som passer perfekt i rommet. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen – det er bare fantasien som setter grenser.

Kontakt oss gjerne for å avtale befaring! Vi utarbeider skreddersydde løsninger for ditt unike behov.

Gasspeiser

Noen av våre leverandører
Peisselskabet

Siden 1992 har Peisselskabet representert verdens ledende produsenter av ildsteder og piper.

Finn ut mer
Faber

Faber gasspeis er for deg som ønsker en kvalitetspeis med enestående design, og som ønsker komforten med en gasspeis som kan kontrolleres via fjernkontroll eller app.

Finn ut mer
M-Design

Deres produkter er kjent for å ha stor glassflate som gir en fantastisk utsikt til flammene, noe som skaper en unik atmosfære.

Finn ut mer
Italkero

ITALKERO er en ledende produsent av gassovner og deres produkter er preget av estetisk skjønnhet, enkel installasjon, økonomi og kvalitet.

Finn ut mer