Peisselskabet er en anerkjent leverandør av gasspeiser i Norge, kjent for sitt brede utvalg av produkter og lang erfaring i bransjen. Selskapet ble etablert i 1992 og har siden representert noen av verdens ledende produsenter av ildsteder og piper. De tilbyr løsninger for både private hjem og profesjonelle utbyggere, med produkter som passer til hus, hytter og leiligheter.

Peisselskabet spesialiserer seg på gasspeiser som gir både varme og estetisk glede. Deres sortiment inkluderer VisionLine Superior-serien, som kommer i ulike varianter som 3-sidet, rettvegg og vinkelmodeller. Disse peisene er kjent for sin høye kvalitet og brukervennlighet, med muligheter for tilpasning av brennere, innvendige brennplater i sort speilglass, og forskjellige typer dekorative steiner eller vedkubber for å skape et eksklusivt utseende.

Gasspeiser

Noen av våre leverandører
Faber

Faber gasspeis er for deg som ønsker en kvalitetspeis med enestående design, og som ønsker komforten med en gasspeis som kan kontrolleres via fjernkontroll eller app.

Finn ut mer
M-Design

Deres produkter er kjent for å ha stor glassflate som gir en fantastisk utsikt til flammene, noe som skaper en unik atmosfære.

Finn ut mer
Italkero

ITALKERO er en ledende produsent av gassovner og deres produkter er preget av estetisk skjønnhet, enkel installasjon, økonomi og kvalitet.

Finn ut mer
Åpne gasspeiser og peisbål

Hos Alfa Olis Gass & VVS AS har vi mange års erfaring med åpne gasspeiser og bål. Vi tilbyr unike løsninger skreddersydd etter kundens ønsker og behov.

Finn ut mer