M-Design er et dynamisk belgisk selskap som produserer høykvalitets peiser. Grunnlagt i 2002 av Bart Goovaerts, har selskapet vokst til å bli kjent for sin pålitelighet, effektivitet, eleganse og brukervennlighet. M-Designs peiser er utviklet i samarbeid med kunder, leverandører og ansatte for å kunne tilpasses ulike stiler og behov. Deres produkter er kjent for å ha stor glassflate som gir en fantastisk utsikt til flammene, noe som skaper en unik atmosfære.

M-Design produserer både gass- og vedfyrte peiser, og har modeller som LUNA og VENUS. LUNA-serien, spesielt LUNA Diamond, har vært en suksess siden introduksjonen og tilbyr høy energieffektivitet med lavt brenselforbruk og lave utslipp av forurensende stoffer. Deres gasspeiser, som True Vision-serien, er utstyrt med moderne teknologi som kan styres via smarttelefon eller nettbrett, noe som gjør dem svært brukervennlige og funksjonelle.

Selskapet legger stor vekt på design og teknologi, og deres produkter overholder strenge europeiske sikkerhetsstandarder. M-Design fortsetter å investere i innovasjon og markedsføring for å opprettholde sin ledende posisjon innen peisindustrien.

For mer informasjon om deres produkter og historie, kan du besøke deres offisielle nettside https://m-design.be

Gasspeiser

Noen av våre leverandører
Peisselskabet

Siden 1992 har Peisselskabet representert verdens ledende produsenter av ildsteder og piper.

Finn ut mer
Faber

Faber gasspeis er for deg som ønsker en kvalitetspeis med enestående design, og som ønsker komforten med en gasspeis som kan kontrolleres via fjernkontroll eller app.

Finn ut mer
Åpne gasspeiser og peisbål

Hos Alfa Olis Gass & VVS AS har vi mange års erfaring med åpne gasspeiser og bål. Vi tilbyr unike løsninger skreddersydd etter kundens ønsker og behov.

Finn ut mer
Italkero

ITALKERO er en ledende produsent av gassovner og deres produkter er preget av estetisk skjønnhet, enkel installasjon, økonomi og kvalitet.

Finn ut mer