Standarden i nye boliger

I dag er elektronisk vannstoppventil standard i nye boliger. Dette representerer en signifikant endring i byggeindustrien, som nå tar proaktive skritt for å innlemme smart teknologi for å forebygge vannskader.

Installasjon ved oppgradering av kjøkken

Når kjøkken skal oppgraderes, er det vanlig praksis å installere en ny vannstoppventil med gulvføler under oppvaskmaskinen. Denne sensoren er plassert for å detektere eventuelle lekkasjer så tidlig som mulig, og kan stoppe vannforsyningen umiddelbart for å minimere skadeomfanget.

I dag er elektronisk vannstoppventil standard i nye boliger.

En rimelig forsikring mot vannskader

Selv om regelverket ikke pålegger tilbakevirkende kraft på eksisterende installasjoner, er det å installere en elektronisk vannstoppventil en rimelig forsikring mot potensielle vannskader. En investering i forebygging kan spare deg for de store kostnadene og hodebryene som følger med omfattende vannskader. 

Forsikringsfordeler med dokumentert installasjon

Mange forsikringsselskaper anerkjenner verdien av preventive tiltak og tilbyr derfor ofte rabatter ved dokumentert installasjon av vannstoppventiler. Dette reflekterer den reduserte risikoen for vannskader, og kan være en motivasjon for huseiere å oppgradere sine systemer.

En investering verdt å vurdere

En elektronisk vannstoppventil er ikke bare en smart løsning for nye boliger, men også en fornuftig oppgradering for eksisterende hjem. Med fordelene det medfører, både i form av sikkerhet og forsikringsrabatter, er det en investering verdt å vurdere. Vær proaktiv og beskytt ditt hjem mot de uforutsigbare og ofte dyre konsekvensene av vannskader.

Kontakt oss gjerne for å avtale befaring! Vi utarbeider skreddersydde løsninger for ditt behov.

Rørleggertjenester

For alle behov
Rehabilitering av bad- og sanitæranlegg

Vi vet at bad er mer enn bare et rom – det er en viktig del av livet ditt. Med vår ekspertise og totalløsning kan du forvente både funksjonalitet og utmerket design.

Finn ut mer
Stenge vannet/ hovedstoppekran

Mange er ikke klar over hvor hovedstoppekranen til deres bolig befinner seg, og enda færre er sikre på om den faktisk virker som den skal. Denne viktige delen av hjemmet ditt er ofte gjemt og glemt bak skap eller i kjelleren, og det er først når et uhell inntreffer at man innser hvor viktig det er å vite hvor den er og at den fungerer som den skal.

Finn ut mer
Bytte kran

Har kjøkkenkranen begynt å lekke? Ønsker du å gi dusjen din et løft med en ny dusjarmatur eller dusjgarnityr? Kanskje du vil erstatte servantbatteriet med noe flott og stilrent? Uansett hvilken type kran du trenger å bytte, eller hva du ønsker deg, så kan vi tilby et omfattende utvalg av produkter fra alle kjente merker.

Finn ut mer
Pusse opp badet

Å pusse opp badet er en investering i hjemmet ditt som kan forbedre både funksjonaliteten og estetikken. Med riktig planlegging og design, kan du skape et friskt og moderne utseende som varer.

Finn ut mer
Skifte toalett

Enten ditt gamle toalett lekker eller du ønsker å fornye utseendet og funksjonaliteten til ditt baderom, står vi klare til å hjelpe deg med å reparere eller skifte ut ditt eksisterende toalett. Vi leverer alle typer, fra standard gulvtoaletter til avanserte veggtoaletter med både vask og tørk.

Finn ut mer
Tette rør og tette avløp

Har du tett avløp? Vann som står stille i vasken, en ubehagelig lukt eller lyd fra badet eller vann som langsomt stiger i dusjen?

Finn ut mer
Akutt rørleggerhjelp

Vårt team av erfarne rørleggere er tilgjengelig døgnet rundt for å håndtere dine akutte VVS-behov. Enten det er en plutselig lekkasje, tett avløp eller en annen uventet utfordring, står vi klare til å løse dine akutte VVS-problemer.

Finn ut mer
Varmtvannsbereder

Oppgrader hjemmet ditt til nye nivåer med en effektiv varmtvannsbereder og opplev tilgang til varmt vann, forbedret energieffektivitet og lavere strømregninger – velvære i hver eneste dråpe!

Finn ut mer
Installasjon av vannmåler

Bor du i et stort hus med relativt lavt vannforbruk, betaler du mest sannsynlig mer enn du trenger for vann og avløpsavgifter. Dette er et vanlig scenario for mange huseiere, der de faste gebyrene er beregnet på et forbruksnivå som ikke reflekterer den faktiske bruken. I slike tilfeller kan installasjon av en vannmåler være en økonomisk gevinst.

Finn ut mer
Vannbåren varme

Vannbåren varme gir deg muligheten til å velge fleksible og miljøvennlige løsninger for oppvarming. Denne formen for varmedistribusjon er ikke bare energieffektiv, men kan også være en miljøvennlig varmekilde som solenergi, varmepumper og tradisjonelle oppvarmingsmetoder – eller en blanding av disse.

Finn ut mer