Din løsning for effektiv oppvarming

Fra Kampens historiske strøk til de moderne boligområdene på Ensjø, tilbyr vi skreddersydde varmeanlegg for alle typer eiendommer. Disse systemene omfatter alt fra solenergi og biobrensel, til energiprodusenter som varmepumper og gasskjeler. Ideelle for både boliger og bedrifter. Våre energibærersystemer sikrer effektiv varme- og kjøledistribusjon, og passer utmerket til det varierende klimaet i Oslo.

Miljøvennlig og økonomisk

Vår spesialitet ligger i å tilby systemer som ikke bare varmer opp ditt rom, men også bidrar til å redusere energiforbruket. Dette betyr lavere energiregninger og et mindre karbonavtrykk.

Våre energibærersystemer, med pålitelige røranlegg og komponenter, sikrer optimal distribusjon av varme og kjøling. Perfekt for både nye og eksisterende bygg. Våre løsninger møter de høyeste standardene for effektivitet og bærekraft.

Over hele Oslo kombinerer våre varme- og gassanlegg topp moderne teknologi og leveranse, skreddersydd for å imøtekomme behovene til både hjem og bedrifter.

Moderne Høiax varmtvannsbereder i et elegant baderom, ideell for effektiv oppvarming i Oslos boliger og bedrifter

Tilpasset dine behov

Vi forstår at hvert rom har unike oppvarmingsbehov. Derfor tilpasser vi våre løsninger for å sikre maksimal effektivitet og komfort. Vårt team av eksperter vil gjennomføre en grundig evaluering av dine lokaler for å anbefale det mest passende systemet.

Vedlikehold av varmeanlegg

Alle vannbårne varmeanlegg trenger ettersyn og vedlikehold. Varme anlegg er ofte gjemt og glemt i kjellere og bak lukkede skap, hvor ventiler og filtre kan gå tett over tid og trenger derfor noen ganger en rens eller utskiftning. Det er også viktig å kontrollere vanntrykk og ekspansjonskar. Dette kan være viktig for at anlegget skal fungere optimalt.

Forpliktet til kundetilfredshet

Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Fra første konsultasjon til etter installasjon, er vårt team dedikert til å gi deg den beste service og oppfølging. Vi er her for å sikre at ditt varmeanlegg ikke bare møter, men overgår dine forventninger.

Ta kontakt

Er du klar for å ta steget mot et mer behagelig og bærekraftig oppvarmingsalternativ? Kontakt oss i dag for å finne ut mer om våre varmeanlegg og hvordan vi kan hjelpe deg å oppnå den perfekte balansen mellom komfort og effektivitet.

Kontakt oss gjerne for å avtale befaring! Vi utarbeider skreddersydde løsninger for ditt behov.

Hva vi kan hjelpe deg med

Utforsk vårt utvalg av rørleggertjenester
Akutt rørleggerhjelp

Vårt team av erfarne rørleggere er tilgjengelig døgnet rundt for å håndtere dine akutte VVS-behov. Enten det er en plutselig lekkasje, tett avløp eller en annen uventet utfordring, står vi klare til å løse dine akutte VVS-problemer.

Finn ut mer
Strålevarme

Revitaliser din industri i Oslo med strålevarme: Reduser energiutgiftene med 50% og ta skrittet mot en smartere og mer bærekraftig oppvarmingsløsning.

Finn ut mer
Utskiftning av oljekjele

Ved å tilpasse din nåværende oljekjele til biofyringsolje, sikrer du at ditt hjem oppfyller de nye miljøstandardene implementert etter 2020. Samtidig beholder du effektiviteten til ditt eksisterende oppvarmingssystem.

Finn ut mer