Grunnlagt av Gaddi Luigi, og nå 100% eid av hans sønn Gaddi Roberto, har det verdens største utvalg av gassradiatorer, med både balanserte og tvungne strømningsmodeller.

Det er den eneste produsenten av gasspeiser i Italia og har samarbeid med viktige italienske og utenlandske grupper for produksjon og markedsføring av produkter; til og med med formelen private-label. Han oppfant en hel kategori produkter, som er innredningstermopater (med synlig flamme).

Videre tilbyr det et bredt utvalg av utendørsprodukter som skiller seg ut for skjønnhet fra all internasjonal konkurranse.

Til stede over hele det italienske territoriet og i mange år på en rekke utenlandske markeder på alle fire kontinenter, er strategien basert på å skape tekniske og funksjonelle produkter, som uansett må ha det italienske preget som alltid representerer en viktig estetisk merverdi.

Fokusert på nåværende produktutvalg, tenker på fremtiden og energiovergangen som de økologiske målene gir til sektoren.

Gasspeiser

Noen av våre leverandører
Peisselskabet

Siden 1992 har Peisselskabet representert verdens ledende produsenter av ildsteder og piper.

Finn ut mer
Faber

Faber gasspeis er for deg som ønsker en kvalitetspeis med enestående design, og som ønsker komforten med en gasspeis som kan kontrolleres via fjernkontroll eller app.

Finn ut mer
M-Design

Deres produkter er kjent for å ha stor glassflate som gir en fantastisk utsikt til flammene, noe som skaper en unik atmosfære.

Finn ut mer
Åpne gasspeiser og peisbål

Hos Alfa Olis Gass & VVS AS har vi mange års erfaring med åpne gasspeiser og bål. Vi tilbyr unike løsninger skreddersydd etter kundens ønsker og behov.

Finn ut mer