Hvorfor velge Alfa Olis for rehabilitering av ditt bad- og sanitæranlegg?

Når det kommer til rehabilitering av bad og sanitæranlegg, er det én ting vi er helt klare på: kvalitet og pålitelighet er nøkkelen. Vår lange erfaring i bransjen har gitt oss en unik innsikt i hva som kreves for å gjøre et bad ikke bare funksjonelt, men også visuelt tiltalende. Vår totalløsning sikrer at du får det beste fra begge verdener.

Vi forstår viktigheten av godt design

Vi vet at det ikke bare dreier seg om å få ting til å fungere, men også om å få det til å se fantastisk ut. Uansett om du ønske et moderne og minimalistisk bad eller foretrekker den klassiske og tidløse stilen, så er vi klare til å hjelpe deg med å gjøre drømmebadet ditt til virkelighet.

Hva er nøkkelen til vår suksess i å rehabilitere bad og sanitæranlegg?
  • Nyskapende løsninger som er skreddersydd for ditt baderom: Vi tror på å tenke utenfor boksen og skape løsninger som passer perfekt til ditt unike baderom. Vi tar hensyn til dine behov og preferanser for å levere noe enestående.
  • Personlig tilpasning og mesterlig håndverk: Vi setter en ære i å legge til personlige detaljer og utføre håndverket vårt med presisjon og omhu. Det er din visjon som driver oss.
  • Din tilfredshet er vår prioritet: Hvert eneste designvalg vi tar er med ditt beste i tankene. Vi er først fornøyde når du er det.

Erfarne håndverkere for enkel rehabiliteringsprosess

Våre erfarne håndverkere gjør rehabiliteringsprosessen enkel og sømløs. Vi tilbyr alt fra rørlegging til flislegging, og koordinerer hele prosjektet for deg. Med vårt team trenger du ikke å bekymre deg for å koordinere ulike fagfolk – vi tar hånd om alt, og sikrer effektivt arbeid med høy kvalitet. Med oss ved roret, kan du slappe av og være trygg på at ditt nye bad blir både vakkert og funksjonelt.

Personlig prosjektledelse fra start til slutt

Hvert skritt i rehabiliteringen av ditt bad er viktig for oss. Vi starter med en grundig gjennomgang av dine ønsker og behov. Deretter tar vi oss av planlegging og gjennomføring. Vi stopper ikke før du står igjen med et bad som ikke bare ser fantastisk ut, men som også føles som ditt eget personlige tilfluktssted.

Når du står overfor oppgaven med å rehabilitere badet, er det essensielt å velge en partner som forstår viktigheten av både estetikk og funksjonalitet.

Luksuriøst baderom med marmorvegger, speil og gylne kraner designet av rørlegger og VVS-eksperter i Oslo
Kvinne slapper av i et bad med komfort og stil, forbedret av rørleggertjenester i Oslo

Med vår omfattende erfaring i bransjen, har vi den nødvendige innsikten til å forvandle badet ditt til et sted for avslapning og velvære.

La oss skape ditt drømmebad i Oslo

Er du klar for å oppgradere badet ditt i Oslo? La oss hjelpe deg å skape ditt drømmebad. Kontakt oss i dag, og ta det første skrittet mot et bad som du vil elske, skapt av eksperter du kan stole på. Gjør badet ditt til et sted du virkelig elsker å være!

Kontakt oss gjerne for å avtale befaring! Vi utarbeider skreddersydde løsninger for ditt behov.

Rørleggertjenester

For alle behov
Stenge vannet/ hovedstoppekran

Mange er ikke klar over hvor hovedstoppekranen til deres bolig befinner seg, og enda færre er sikre på om den faktisk virker som den skal. Denne viktige delen av hjemmet ditt er ofte gjemt og glemt bak skap eller i kjelleren, og det er først når et uhell inntreffer at man innser hvor viktig det er å vite hvor den er og at den fungerer som den skal.

Finn ut mer
Bytte kran

Har kjøkkenkranen begynt å lekke? Ønsker du å gi dusjen din et løft med en ny dusjarmatur eller dusjgarnityr? Kanskje du vil erstatte servantbatteriet med noe flott og stilrent? Uansett hvilken type kran du trenger å bytte, eller hva du ønsker deg, så kan vi tilby et omfattende utvalg av produkter fra alle kjente merker.

Finn ut mer
Pusse opp badet

Å pusse opp badet er en investering i hjemmet ditt som kan forbedre både funksjonaliteten og estetikken. Med riktig planlegging og design, kan du skape et friskt og moderne utseende som varer.

Finn ut mer
Skifte toalett

Enten ditt gamle toalett lekker eller du ønsker å fornye utseendet og funksjonaliteten til ditt baderom, står vi klare til å hjelpe deg med å reparere eller skifte ut ditt eksisterende toalett. Vi leverer alle typer, fra standard gulvtoaletter til avanserte veggtoaletter med både vask og tørk.

Finn ut mer
Elektronisk vannstoppventil

Vannskader er blant de mest vanlige og kostbare skadene et hjem kan påføres. En effektiv måte å beskytte seg mot slike hendelser er installasjon av en elektronisk vannstoppventil, og er i dag standard i nye boliger. Disse enhetene, ofte omtalt som waterguard eller aquastop, er designet for å stoppe vannforsyningen automatisk ved detektering av lekkasje.

Finn ut mer
Tette rør og tette avløp

Har du tett avløp? Vann som står stille i vasken, en ubehagelig lukt eller lyd fra badet eller vann som langsomt stiger i dusjen?

Finn ut mer
Akutt rørleggerhjelp

Vårt team av erfarne rørleggere er tilgjengelig døgnet rundt for å håndtere dine akutte VVS-behov. Enten det er en plutselig lekkasje, tett avløp eller en annen uventet utfordring, står vi klare til å løse dine akutte VVS-problemer.

Finn ut mer
Varmtvannsbereder

Oppgrader hjemmet ditt til nye nivåer med en effektiv varmtvannsbereder og opplev tilgang til varmt vann, forbedret energieffektivitet og lavere strømregninger – velvære i hver eneste dråpe!

Finn ut mer
Installasjon av vannmåler

Bor du i et stort hus med relativt lavt vannforbruk, betaler du mest sannsynlig mer enn du trenger for vann og avløpsavgifter. Dette er et vanlig scenario for mange huseiere, der de faste gebyrene er beregnet på et forbruksnivå som ikke reflekterer den faktiske bruken. I slike tilfeller kan installasjon av en vannmåler være en økonomisk gevinst.

Finn ut mer
Vannbåren varme

Vannbåren varme gir deg muligheten til å velge fleksible og miljøvennlige løsninger for oppvarming. Denne formen for varmedistribusjon er ikke bare energieffektiv, men kan også være en miljøvennlig varmekilde som solenergi, varmepumper og tradisjonelle oppvarmingsmetoder – eller en blanding av disse.

Finn ut mer